Tarikh Kemasukan Markah Peperiksaan SAPS 2017

Tarikh Penting Kemasukan Markah Peperiksaan Dalaman SAPS 2017. Merujuk kepada Laman Web SAPSNKRA, Sistem Analisis Peperiksaan Sekolah. Berikut adalah Takwim SAPS 2017 (tarikh kemasukan markah peperiksaan dalaman) buat panduan ibu bapa dan pelajar semua. Tarikh Kemasukan Markah Peperiksaan SAPS boleh dijadikan panduan tarikh membuat semakan keputusan peperiksaan pelajar di SAPS Ibu Bapa.

Tarikh Kemasukan Markah Peperiksaan SAPS 2017

Berikut adalah Tarikh Penting Kemasukan Markah Peperiksaan SAPS tahun 2017 untuk Sekolah Rendah dan Sekolah Menengah di Malaysia. Tarikh Kemasukan Markah Peperiksaan SAPS 2017 ini memaparkan jenis peperiksaan, tarikh mula dan akhir key in markah.

[junkie-alert style=”green”] Tarikh yang sama boleh digunapakai bagi tahun 1 – 5 dan tingkatan 1, 2 dan 4 untuk kegunaan sekolah masing-masing [/junkie-alert]

Adalah diharapkan dapat membantu ibu bapa kekal memantau prestasi keputusan peperiksaan anak-anak anda. Semoga tarikh kemasukan markah peperiksaan di dalam Sistem SAPS Ibu Bapa 2017 ini boleh dijadikan panduan berguna buat pelajar dan ibu bapa.