Semakan Keputusan GIATMARA 2024 Online

Semakan Keputusan Permohonan GIATMARA 2024 Online. Bila tarikh rasmi semakan keputusan kemasukan ke GIATMARA ambilan Januari 2024 boleh disemak?  Pada tahun 2017 ianya telah diumumkan bermula dari 16 Januari sehingga 22 Januari 2017. Sila layari KPM untuk maklumat lanjut. Semakan Keputusan GIATMARA sesi Januari 2024 boleh disemak secara online.

Semakan Keputusan GIATMARA 2018 Online

Semakan Keputusan GIATMARA Sesi Januari 2024 Online

Berikut dikongsikan maklumat semakan keputusan GIATMARA sesi ambilan Januari 2024 yang mengandungi tarikh dan applikasi semakan.

  • Tarikh : Januari 2024 (Tertakluk kepada perubahan). Tarikh yang sama dengan semakan KV
  • Applikasi Semakan : GSPel

Tahniah kepada mereka yang berjaya mendapat tawaran kemasukan. Buat mereka yang berkelayakan dan sihat tubuh badan. Anda boleh memohon untuk mengikuti program latihan sepenuh dan separuh masa GIATMARA di bawah tajaan Majlis Amanah Rakyat Malaysia (MARA) di GIATMARA Malaysia. Sesi pengambilan adalah pada kemasukan Januari dan Julai 2024.

1. Program Sepenuh Masa (Secara Online)

Permohonan program latihan secara SEPENUH MASA (FULL TIME) boleh di buat secara online di GIATMARA

2. Program Separuh Masa (Secara Manual)

Permohonan program latihan separuh masa boleh dibuat dengan mengisi  GIATMARA dan hantar ke mana-mana Pusat GIATMARA berhampiran anda.

Selamat membuat Semakan Keputusan Kemasukan GIATMARA Januari 2024 Online. Tahniah kepada mereka yang berjaya mendapat tawaran kemasukan ke Pusat Giatmara bagi menyambung pengajian kemahiran.